Vouwwagen-Huren.be

Huren bij ons, da's écht persoonlijk

Over ons

Afgelopen zomer kochten we onze eerste vouwwagen. Aangezien we reeds enkele jaren campers verhuren, bezoeken we regelmatig kampeerbeurzen. Op één van deze beurzen kwamen we toevallig terecht bij Campooz. Zeer mooie, eenvoudige en eigentijdse vouwwagens die eenvoudig zijn in gebruik. Het viel ons onmiddellijk op hoe knap het systeem in elkaar zit.

Je kan op slechts enkele minuten deze vouwwagens opzetten. Campooz heeft voor iedereen de ideale vouwwagen. Ben je met twee, vier of zes personen, voor elke familie is er een pasklare oplossing. Dankzij de bijhorende accessoires maak je de vouwwagen volledig af.

Wij kozen voor de twee populairste modellen Fat Freddy en Lazy Jack, beiden uit te breiden door het gebruik van de optionele Ugly Betty. De beleving van de buitenruimte kan je zelf kiezen. Er is keuze in de camping of trekking variant. De camping is vergelijkbaar met een voortent,  zeer praktisch om voor extra ruimte te zorgen. De trekking is vergelijkbaar met een luifel, een toffe overdekte buitenruimte.

Wij weten wat het is om als leek er voor de eerste keer op uit te trekken met een vouwwagen.

Daarom vinden wij het zeer belangrijk dat onze reizigers een degelijke uitleg krijgen bij vertrek. Wij adviseren om vooraf enkele video’s te bekijken op onze website.

Wij blijven tijdens jullie reis 24/7 bereikbaar.

Bij vertrek assisteren wij u om de vouwwagen aan uw wagen vast te maken. Dankzij het lage gewicht en de afmetingen is deze ook bruikbaar voor kleinere en elektrische wagens.

Wij wensen iedereen een onvergetelijke vakantie toe! Wij beleefden alweer een avontuur om niet meer te vergeten.